Referencer

Læs her hvad andre mener:

Aktivitetscenter Fredenshjem

Kære Stig
Fra Centerrådet vil vi gerne sige tak for en fantastisk eftermiddag!
En dejlig tur gennem ”Dansk underholdning i 100 år”, hvor vi mødte mange af de store kendte kunstnere.
På en hyggelig måde formår du at få sat en scene og med få hjælpemidler får du skiftet mellem de personer, du portrætterer.
Vores flygel kom til sin ret under dine hænder og imponerende som du håndterer både guitar, harmonika og rummelstok! Til sidst resulterede i en stående applaus efter Stigs 2 ekstra numre.
Skønt Corona satte sine begrænsninger, så håber vi næste gang, at vi må synge med for fulde hals!

Med venlig hilsen
Bente Quist Voorma
Centerleder, Aktivitetscenter Fredenshjem – Brørup


Alhusets aktivitets center

Vi vil bare sige at: Stig var alle tiders!!!!!!
Han havde publikum i sin hule hånd, og vi gav stående klapsalver!

Doris Nielsen
Alhusets aktivitets center, Kibæk
Alhuset 6933 Kibæk


Askov Højskole

I forbindelse med Askov Højskoles uge kursus “Revy, viser og historier” har vi haft besøg af Stig Nørregård.
Vi fik en rigtig dejlig eftermiddag “I Osvalds vise-univers”. Stig fortolker Osvalds viser på fornemste måde. Derudover spiller han meget musikalsk og smukt på flyglet samt på guitar og harmonika – og ikke at forglemme – på rumsterstang!
Tusind tak for en fin forestilling!

Kristian la Cour
Visesanger, komponist og mangeårig kursusleder på Askov Højskole


Sæby Pensionist og efterlønsklub

Vi havde onsdag eftermiddag besøg Stig Nørregård, som tog os med til “Dansk underholdning i 100 år”.
Stig fortalte og sang mange kendte revysange fra før og nu. Stig havde de 240 publikummer i sin hule hånd, og folk sang med på alle de kendte sange. I sandhed en fantastisk eftermiddag. Stig fik som afslutning en stående applaus, og alle gik derfra glade og opmuntret af den fantastiske eftermiddag.

Hans Abildgaard
Sæby Pensionist og efterlønsklub


Åby Biblioteks Venner

Sikken en behagelig ”boble” vi sammen befandt os i den tirsdag aften, hvor Stig Nørregård tog os med på en rejse blandt revyens mestre. 2 timer udenfor tid og sted med rørende, sjove og indtagende viser, anekdoter, foredrag og quiz`er – alt sammen med virtuos musikledsagelse på klaver, harmonika, guitar og rumsterstang. Midt blandt legendariske hatte, frakker og andre rekvisitter glemte vi helt, at vi sad på kommunebiblioteket en almindelig tirsdag aften i oktober. Betagende!

Lene Sørensen
Åby Biblioteks Venner


Dansk underholdning gennem 100 år

Tirsdag d. 10.september 2019 havde OK-Høje-Taastrup besøg af Stig Nørregaard, som tog os med på en underholdende og meget professionel tidsrejse i selskab med kendte og elskede revystjerner. Vi “mødte”
Osvald Helmuth, Arthur Jensen, Helge Kjæruff-Schmidt og mange andre, hele forestillingen var kædet sammen med musik og fremragende skuespil fra Stig’s side.
Han havde god kontakt til publikum, som elskede ham og bagefter roste eftermiddagen i høje toner. Med få virkemidler formåede han at levendegøre de gamle entertainere, og havde hele tiden publikum i sin
hule hånd.
I sandhed en god eftermiddag.

Bente Steffensen


Aktivitetscenter Lions Park i Lindholm

Tak for en god underholdning! – jeg tror at publikum har svært ved at få armene ned, så nu vil jeg holde øje med om der stadig i morgen vandrer folk rundt her i Lindholm med armene oppe!
Håber vi får mulighed for at se dig her igen.

Med venlig hilsen
Karla Havn Eriksen
centerrådsformand


Sognehuset ved Frederikshavn Kirke

Stig Nørregård besøgte os med programmet ”Revyens mestre” i sognehuset d. 15 november.
Der blev lyttet, leet, sunget, hygget og klappet.
Efter sidste ekstranummer blev arrangørerne bedt om at skaffe Stig på besøg igen i næste sæson – hvilket vi planlægger.
Stor glæde og tilfredshed!

Mogens Steen


Holstebro lærer-pensionist forening

Mange tak for sidst!
Jeg nød virkelig hvert minut. Jeg elsker disse gamle revyviser og alt det andet, som du bragte med. Dine små historier om de forskellige kunstnere var et yderst fornøjeligt indslag.
Og så dine eminente evner på et klaver……!
Jeg sad sådan, at jeg kunne følge dine fingres leg med tangenterne. Jeg var dybt imponeret.
Jeg håber ikke, at jeg har mødt dig for sidste gang!

Med dyb respekt
Ole Due


OK-Klubben Kolding

Det er muligt, at Stig Nørgaard ikke var født, da de store danske revykunstnere optrådte i 30’erne. Men Stig Nørgaard kender sine klassikere og han førte os i et forrygende show tilbage til dansk revys storhedstid med de aller største navne som Osvald Helmuth og mange flere. Det hele akkompagneret af virtuos behandling af flygelet, hurtige omklædninger, et sceneshow med humor, energi og smukke fortolkninger af de sange, som den fyldte sal både sang med på, nynnede til og klappede taktfast af.
Stående applaus og ekstranummer fuldendte en stor eftermiddag i OK-Klubben.
Vi har ikke set det sidste til Stig Nørgaard – heldigvis.

Erik Demant, leder i OK-Klubben


LOF Midtjylland

Vi havde besøg af Stig Nørregård med Revyens mestre. 40 seniorer fik en herlig musikalsk oplevelse, da Stig Nørregaard tog de fremmødte med på en musikalsk rundrejse blandt revyens mestre. Han gav deltagerne en rigtig god oplevelse med sin musikalitet, sit show og med sin store viden om de gammelkendte danske revystjerner. Han formåede at få de lyttende til at gætte og synge med undervejs, og der var også plads til gode grin. Stig Nørregård fik efterfølgende mange stjerner i deltagernes evalueringer.

Birthe Nørskov, LOF Midtjylland


Dansk Blindesamfund

Dansk Blindesamfunds klub i Silkeborg havde d. 24. feb. 2017 en sammenkomst med god mad og ikke mindst en forrygende, medinddragende og munter underholdning ved Stig Nørregård, som med sine fortællinger og revynumre formåede at få alle i salen engageret i at lytte og at gætte med i forbindelse med fortællingerne, ligesom det med vidt åbne ører var en fornøjelse at genhøre og lytte til Stig Nørregårds versioner af nogle af de allermest kendte gode gamle revynumre.

Klubudvalget v/ Søren Marcussen


Esbjerg Musikhus foyer

Vi har flere gange haft fornøjelsen af at præsentere Stig Nørregård med sit veltilrettelagte program “I Osvalds vise-univers”.
Dette er et autentisk og professionelt tilbageblik på dansk revys guldalder, og Stig fortolkede sine viser for 2 x 400 publikummer, som oplevede et velspillet, velsunget og særdeles underholdende program!

Peter Sondrup, Arrangements-/Salgschef/Event/Sales manager


Rødding Højskole

Stig Nørregård optræder med jævne mellemrum på Rødding Højskole til stor glæde for vores kursister, der kommer fra hele landet.
Det er med sikker hånd, god klang, varme og humor, Stig fører sit publikum gennem Osvald Helmuts og andre af vores kendte visemestres univers af muntre og alvorlige kommentarer til livet. Hele set-uppet
fungerer, når Stig sætter scenen med dæmpet lys, rekvisitter og i det hele taget en stemning, der fører en tilbage til de store visemestres tid.
Bagefter fortsætter vi under aftenkaffen i vores spisesal, hvor Stig altid har medbragt et potpourri af viser, som vi selv synger med Stig ved klaveret. Det gør aftenen fuldendt.

Mads Rykind-Eriksen, Forstander Rødding Højskole


Juelsminde Musikforening

Juelsminde Musikforening havde besøg af Stig Nørregård, som igen tryllebandt publikum med den store mængde af gode viser, som er skrevet gennem tiderne. Stig har en fantastisk evne til at gå ind i figurerne, og gøre dem lyslevende. Det var en fantastisk aften, hvor han levede helt op til vores forventninger. At Stig også er en blændende pianist gør det hele ekstra spændende. Der var også mange gode melodier og tekster, som er eviggyldige.
Alt i alt en meget intens og hyggelig aften, hvor der blev smilet, grint og tænkt alvorlige tanker i løbet af aftenen. Stig Nørregård har arbejdet meget med viserne og ved rigtig meget omkring kunstnerne. Det
mærker man meget tydeligt.
En dejlig aften i godt selskab med en finurlig musiker, sanger og i høj grad også skuespiller.

Freddy Herbst, formand


Visens Venner Århus

Stig Nørregårds fortolkninger ligger et godt stykke væk fra Osvald Helmuths, og det er positivt ment! Der er nemlig ikke tale om et plagiat, men om en ny og mere moderne tilgang. Stig lægger sine betoninger og fraseringer anderledes, og det er forfriskende.

Stig har et klaver og en guitar på scenen, men langt det meste af forestillingen klarer han med playback. Der er sagt meget skidt om playback, så meget, at man har lyst til at være Rasmus Modsat og sige: Væk med berøringsangsten, og brug det der virker! Det gør det i Stigs tilfælde, og han får plads til at agere. Til gengæld kræver det to ting: For det første skal publikum kunne acceptere præmissen, for det andet
skal man kunne sit stof til fingerspidserne! Med playback er der jo ikke plads til pludselige indfald og pauser midt i det hele. Sidstnævnte punkt er nærmest en hellig ko i Visens Venner. Men måske har vi godt af en gang i mellem at få den slagtet, for hvad skal man med en uforudset pause eller spontan udflugt, hvis det indøvede virker til perfektion?

I Revyens mestre var der fine Osvald fortolkninger, blandt andet en af mine favoritter, nemlig ”Du er solen i mit hjerte”. Stig har nænsomt moderniseret teksten: I originalen står der ”du gik til mediet Nielsen”, mens jeg gik derhjemme og sprang”. Ingen kender i dag mediet Nielsen, som var spiritist, så Stig synger i stedet: ”du gik til ridning og yoga, mens jeg gik derhjemme og sprang”. Helt o.k. efter min mening. Sådan bærer man sig ad med, at gøre en antikveret revytekst nutidig og nærværende. Da
karakterviser er næsten fraværende i moderne dansk revy, er der god grund til at finde de gamle klassikere frem igen. Grundsjove fortællinger som: ”Det må jeg ikke for moar”, ”Mig og Maggeduddi”, ”Vi er alle i samme båd”, ”Sagt op”, ”Karl Nielsen” (Go’ aften i stuen…), Storm P. causeri, ”Faders vilje”, ”Molak, molak”, Victor Borge potpourri, ”Mariehønen” og ”Her går det godt fru kammerherreinde”. Endelig rummede programmet en anden af mine favoritter, nemlig monologen ”Sangforeningen Morgenrødens Pinsetur”, der i sin tid blev lanceret af Ebbe Rode.

Stig formår gennem sine oplæg at inddrage publikum på en måde, så sangene får nærvær og nerve!
Stig har hermed min varmeste anbefaling.

Ole Christensen, journalist


Ældre Sagen, Nørre Snede

En uforglemmelig musikalsk oplevelse fik de 80 der havde valgt at deltage i Ældre Sagens arrangement i sognehuset. Stig Nørregård fra Ry, gav os en musikalsk rundrejse i blandt andet Osvald Helmuths enorme viseunivers. Vi oplevede også kunstnere som Ebbe Rohde, Buster Larsen, Arthur Jensen og små anekdoter af Storm P. Der blev varmet godt op med den første sang: Manden på risten. Så gik det ellers slag i slag, vekslende mellem fortællinger om den enkelte kunstner og hans visesang. Den gennemgående kunstner var dog gode gamle Osvald Helmuth. Hans sange og viser fremførte Stig Nørregård på en levende måde. Hans påklædningsskift gjorde det hele livagtigt, så vi alle kunne leve os
ind i den verden Osvald Helmuth sang om.

Der var også konkurrence mellem damerne og herrerne om hvem der var bedst til at gætte de sange Stig spillede på klaveret. Det kom vist til at stå nogenlunde lige. På et tidspunkt udlovede han en dusør på 400.000 kr. hvis damerne kunne tie stille, når det var herrernes tur til at gætte. Beløbet kom dog ikke til udbetaling. Om det skyldes at damerne ikke kunne tie stille, eller han glemte løftet, skal være usagt.

Ebbe Rohdes monolog: Sangforeningen Morgenrøde blev fremført i kjole og hvidt på en måde, så man skulle tro det var Ebbe Rohde selv der fremførte den. Helge Kjærulff – Schmidts rumsterstang blev også fremført så livagtigt, at vi følte os hensat til en markedsplads. Der blev vekslet mellem klaver og guitarspil samt monologer, en fremragende kunstnerisk indsats, hvor revyens mestre fra 1930’erne blev hædret. Som Stig Nørregård sagde, så skal de gamle viser holdes i hævd. Dem må vi ikke glemme.

Stig formår virkelig at gøre sit til, at vi ikke glemmer disse mestre. Han formåede at tolke disse gamle kunstnere med både varme og respekt. En uforglemmelig eftermiddag.

Peter Jepsen


Visens Venner Århus

Et uventet gensyn med Stig Nørregård. Stig ville gerne afprøve sit nye oneman show ”Rundt om Andresen” – en kabaret i 2 akter – for os, og det er jo umuligt at sige nej til. Så d. 11/11 fik vi uventet en ekstra viseaften i bytte for et hulemøde.
Stig har kreeret en fin oneman kabaret med velbearbejdede introduktioner til overgange mellem de enkelte viser, som fuldkommen stemte med visernes fortællinger.
Det eneste, som absolut ikke stemte var klaveret! Men Stigs solide baggrund som instrumentalist viste sig til gengæld i den overlegne måde, hvorpå det for det meste lykkedes ham, at improvisere forbi de allermest ”skæve” tangenter…
Osvald kunne, og det kan Stig sandelig også – levendegjort og med originalitet og dygtighed var det medrivende og inspirerende visekunst. Vi kan varmt anbefale Stigs udgave af Osvalds viser til enhver viseforening i landet!

Leni Petersen


Skive kommune

Vi har nu i VSD evalueret vores personalearrangement, herunder den musikalske rundrejse i Osvald Helmuths vise-univers. Alle medarbejdere havde en helt unik oplevelse af din performance. Såvel din musik, sang og dramatisering var enestående! Målgruppen var meget spredt, men du ramte stort set alle.
Sammenfattende har det lydt: ”Vi er klar til anden runde med Stig”
Tak for din indsats og den indsigt du gav os i den danske kulturarv – du gør det aldeles fremragende!

Pia W Hansen, skoleleder


Sognegården Jyderup

Blot en lille hilsen fra Jyderup med stor tak for sidst på sognegården. Du gjorde det simpelthen bare så godt – fra start til slut! Entertainer – professionelt udført – energi-udstråling – og meget mere…
Anbefaler dig meget gerne til andre. Sådan en dag er man stolt af, at være jyde!

Kaja og Alfred Sandberg


Hasle lokalcenter og Århus Festuge

Jeg har haft den glæde at opleve Stig Nørregård fortolke Osvald Helmuths viser både på Hasle lokalcenter og i Spejlteltet, Århus Festuge.
Det er dejligt at høre de gamle viser fortolket med respekt for den kunstner, der sang dem for første gang. Det er også rart, at Stig forstår at fornemme sit publikum og kan rette sit sin underholdning ind efter om han er i et stort eller lille forum.

Jeg har haft megen glæde af Stigs underholdning!
Ena Jarland


Ældresagen Greve

Ældresagen i Greve havde besøg af entertainer Stig Nørregård med programmet “Revyens Mestre i toner og tale”. Det blev en meget intens eftermiddag, tiden fløj af sted og ikke én kedede sig et øjeblik. Stig
sang og fortalte på sin egen charmerende måde, og det fik publikum til al juble, hvilket udløste ekstra numre og stående klapsalver.

Jørgen Norrid, formand


Kjellerup og Omegns Valgmenighed

I august 2004 var omkring 90 deltagere sammen med Stig Nørregaard igennem en uge på Ry Højskole, der var arrangeret i et samarbejde mellem skolen og fem af de grundtvigske valgmenigheder i Midt- og Vestjylland.

Alle frydede sig hele ugen igennem over fællessangen efter højskolesangbogen til Stig Nørregaards akkompagnement. Men det er først og fremmest de to aftner, han personligt stod for, som vi vil huske som noget ganske særligt.

En sangaften, hvor vi var samlet i spisesalen med kaffekopperne på bordet, havde Stig Nørregaard sammensat et repertoire af ældre revyviser, som alle kunne synge med på. Dels kunne alle over 50 år huske viserne – dels var sangene lagt i et sangbart toneleje.

Den anden aften med Osvald Helmuths viser var udelukkende Stig Nørregaards egen optræden i en soloforestilling i Ry Højskoles teatersal. Her fremførte han viserne til eget klaverspil, der var optaget i forvejen på CD, og med stor præcision og musikalitet var afstemt efter visernes tekst.

Når Stig Nørregaard fremfører Osvalds viser, er Stig Nørregaard helt sig selv. Han lægger sig ikke efter Osvald Helmuts måde at være på, men gengiver situationen ud fra visen. Stig Nørregaard kom derved for os til at afdække den person, som teksterne handler om, hudløst og gennemlyrisk, netop fordi han behersker fremførelsen i gengivelsen af både tekst og toner.

Stig Nørregaard optrådte den aften helt igennem professionelt, men efterlod hos os tilhørerne indtryk af, at have mødt et menneske i hver eneste af viserne – både de morsomme og de vemodige.

Vi kan på det varmeste anbefale andre at sende bud efter Stig Nørregaard.
Karen Marie Ravn, Valgmenighedspræst


Musikhuset, Esbjerg

Festlig, folkelig og fornøjelig aften i musikhuset!
Stig mestrer revyens mestre.

Gunnar Schmidt, tidligere formand


Horsens Ny Teater

Stig Nørregård fortolker Osvald Helmuths viser med varme og respekt.
425 senior-medlemmer gav stående applaus på Horsens Ny Teater.

Arrangør: Senior teateret på Horsens Ny Teater


Helligåndskirken, Århus

120 tilhørere fik en uforglemmelig oplevelse i selskab med Stig!
Osvald Helmuths viser blev gjort levende, nærværende og meget vedkommende gennem Stig Nørregårds meget professionelle visefortolkning. En charmerende, dybt musikalsk optræden, der rev tilhørerne med og ind i Osvald Helmuths univers.

Henrik Oest, præst


Gl. Rye kirke

Det kan jeg unde mange at opleve! Der skal stort mod og selvtillid til at kaste sig ud i at gøre Osvald Helmuth kunsten efter – og oven i købet til eget akkompagnement. Jeg glemte næsten, at det ikke var Inger Christrup, der sad ved klaveret.
Stig har noget at have dette mod i, og vi overværede en professionel optræden, der nåede langt ud over scenekanten.

Organist Inger Brønholt


Kjellerup Valgmenighed

Når Stig fremfører Osvalds viser, er han helt sig selv. Han lægger sig ikke efter Osvald Helmuts måde at være på, men gengiver situationen ud fra visen. Stig optrådte den aften helt igennem professionelt, men efterlod hos os tilhørere et indtryk af, at have mødt et menneske i hver eneste af viserne – både i de morsomme og de vemodige.

Vi kan på det varmeste anbefale Stig Nørregård.
Karen Marie Ravn, valgmenighedspræst


Læs her hvad Århus Stiftstidende skrev d. 27-03-2006 om kabaretten “Rundt om Andrésen”.